Fodboldrejser til Everton FC

Dato - Stigende Dato - Faldende A–Å Å–A Relevans
 • 17
  aug
  Everton FC vs  Brighton & Hove Albion FC
  Fodbold - Premier League - Spilles 17-08-2024 @ Liverpool
  Spørg
  +
  2 nætter
 • 24
  aug
  Tottenham Hotspur FC vs  Everton FC
  Fodbold - Premier League - Spilles 24-08-2024 @ London
  2.495 DKK
  +
  2 nætter
 • 24
  aug
  Tottenham Hotspur FC vs  Everton FC
  Fodbold - Premier League - Spilles 24-08-2024 @ London
  Block 113
  1.795 DKK
  +
  1 nat
 • 31
  aug
  Everton FC vs  AFC Bournemouth
  Fodbold - Premier League - Spilles 31-08-2024 @ Liverpool
  Spørg
  +
  2 nætter
 • 14
  sep
  Aston Villa FC vs  Everton FC
  Fodbold - Premier League - Spilles 14-09-2024 @ Birmingham
  Spørg
  +
  2 nætter
 • 28
  sep
  Everton FC vs  Crystal Palace FC
  Fodbold - Premier League - Spilles 28-09-2024 @ Liverpool
  Spørg
  +
  2 nætter
 • 5
  okt
  Everton FC vs  Newcastle United FC
  Fodbold - Premier League - Spilles 05-10-2024 @ Liverpool
  Spørg
  +
  2 nætter
 • 26
  okt
  Everton FC vs  Fulham FC
  Fodbold - Premier League - Spilles 26-10-2024 @ Liverpool
  Spørg
  +
  2 nætter
 • 9
  nov
  West Ham United FC vs  Everton FC
  Fodbold - Premier League - Spilles 09-11-2024 @ London
  2.195 DKK
  +
  2 nætter
 • 23
  nov
  Everton FC vs  Brentford FC
  Fodbold - Premier League - Spilles 23-11-2024 @ Liverpool
  Spørg
  +
  2 nætter

LA Travel er klar med en fodboldpakke til Everton

Everton har siden 1892 sine hjemmekampe på Goodison Park, som er beliggende i bydelen Walton i Liverpool. Stadionet, som også går under det charmerende kælenavn ”The Grand Old Lady” har en kapacitet på næsten 40.000 siddende tilskuere. Goodison Park er desuden et helt specielt stadion, idet der ligger en kirke mellem to af tribunerne, få meter fra det ene hjørneflag. Kirken er en integreret del af Evertons selvforståelse, og flere tidligere Everton-spillere har fået holdt deres begravelseshøjtidelighed i netop denne kirke. Den specielle struktur på stadionet betyder, at Everton aldrig spiller hjemmekampe søndag morgen, så gudstjenesten i kirken ikke bliver forstyrret.
Everton er dog i gang med at bygge et nyt stadion, som skulle være med til at tiltrække flere tilskuere til den blå del af Liverpool. Det nye Stadion bliver med 52.000 pladser og er under renovering tæt på Meyserside River. 

Tidligere danskere i Everton: Lars Jacobsen, Claus Thomsen, Peter Degn, Per Krøldrup, Thomas Gravesen.

Tidligere spillere i Everton: Tim Howard, Leighton Baines, Phil Jagielka, Joleon Lescott, Phil Neville, Gary Speed, Steven Pienaar, Marouane Fellaini, Tim Cahill, Wayne Rooney, Romelu Lukaku & Duncan Ferguson.

I dag kender vi spillere som: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Michael Keane, Yerry Mina, Tom Davies, Demarai Gray & Dominic Calvert-Lewin.

Everton blev dannet i 1978 under navnet St Domingo FC opkaldt efter en metodistisk menighed. Allerede året efter tog de dog navneforandring til Everton, således at folk uden for menigheden også kunne komme med på holdet. Everton var et af de 12 hold, som var med til at grundlægge The English Football League i 1888, og i 1891 kunne de for første gang hæve trofæet. Siden har klubben vundet det engelske mesterskab otte gange, hvilket gør Everton til den engelske klub, der har vundet 4. flest mesterskaber. Everton har desuden vundet FA Cup fem gange og den prestigefulde turnering UEFA Cup Winners Cup en enkelt gang.

En stor del af Evertons identitet bygger på lokalderbyet med den anden store klub fra Liverpool, Liverpool FC. Opgøret, som har fået tilnavnet ”The Merseyside Derby”, er blevet spillet i den engelske topliga hvert år siden 1962, hvilket gør det til det længst kørende lokalderby i toppen af engelsk fodbold. Rivaliseringen mellem de to storklubber forstærkes af, at de ligger så tæt på hinanden. Står man på Goodison Park, kan man se direkte over til Anfield, hvor Liverpool FC hører hjemme.

Wayne Rooney debuterede mod de regerende mestrer

Wayne Rooney debuterede d. 19. okt 2002 mod de regerende mestrer Arsenal på Goodison Park og hvilken debut!
Wayne Rooney var små 16 år og kom ind mod Arsenal, hvor han scorede sejrmålet til 2-1 i overtiden på et flot langskudsmål!
Wayne Rooney blev en stor spiller for Everton og senere blev han solgt til Manchester United, da talentet var åbenlyst stort og debut på Landsholdet blev det også til for Sir Wayne. Manhcester United betalt 26 mio. £ for den unge angriber. 

Fodboldmæssigt er der mange grunde til at besøge Everton, som plejer at spille rigtigt god fodbold. Men en af fordelen ved fodboldrejsen som rejseform er også, at den giver mulighed for at opleve den storby, som fodboldholdet holder til i. Liverpool er en enormt spændende by med knap en halv million indbyggere. Blandt deres seværdigheder er museet The Beatles Story, som fortæller historien om, hvordan verdens måske mest indflydelsesrige band blev dannet i netop Liverpool. Derudover er byen også hjemsted for en smuk katedral og et kunstmuseum.