LA Travel Denmark A/S • Birk Centerpark 40 • 7400 Herning Danmark info@latravel.dk • 89 88 04 84 CVR 39574187
Eller dato
  • ma
  • ti
  • on
  • to
  • fr

Hjem / Fodboldrejser / Premier League / Newcastle United FC

Newcastle United FC

I byen Newcastle upon Tyne i det nordøstlige England ligger en af landets mange traditionsrige fodboldklubber, nemlig Newcastle United FC. Klubben, som siden dannelsen i 1892 har spillet i den bedste engelske række i imponerende 85 sæsoner, opstod gennem en sammenlægning af de to lokale klubber Newcastle East og Newcastle West. I dag går Newcastle United FC under kælenavnet ”The Magpies” eller i daglig tale bare Newcastle.

Hos LA Travel har vi specialiseret os i at arrangere spændende fodboldrejser til de mest interessante fodbolddestinationer i Europa, og vi er altid klar med en lang række rejser til Newcastle. Fodboldkulturen i Newcastle og i England i det hele taget er meget misundelsesværdig, og går man op i fodbold, bør man helt afgjort opleve den stemning, der hersker på de store stadions under Premier League kampene. Intensiteten på lægterne, brølet fra de mange fans og jublen, når der bliver scoret, kan få hårene til at rejse sig på armene på enhver.

Bestil en rejse til Newcastle hos LA Travel og forbered dig på en uforglemmelig oplevelse.

26 dec
Manchester United FC Newcastle United FC
Fodbold - Premier League - Spilles 26-12-2019 @ Manchester
Fra: 3 795:-
21 jan
Everton FC Newcastle United FC
Fodbold - Premier League - Spilles 21-01-2020 @ Liverpool
Fra: 4 245:-
8 feb
Arsenal FC Newcastle United FC
Fodbold - Premier League - Spilles 08-02-2020 @ London
Fra: 3 395:-
22 feb
Crystal Palace FC Newcastle United FC
Fodbold - Premier League - Spilles 22-02-2020 @ London
Fra: 2 345:-
18 apr
Manchester City FC Newcastle United FC
Fodbold - Premier League - Spilles 18-04-2020 @ Manchester
Fra: 3 395:-
25 apr
Watford FC Newcastle United FC
Fodbold - Premier League - Spilles 25-04-2020 @ London
Fra: 2 895:-

En klub med et stærkt fællesskab

Der gælder det samme for Newcastle som for mange af de andre hold i Premier League: det er meget mere end bare et fodboldhold. Klubben har en meget stolt tradition og et stærkt fællesskab, som mærkes overalt i byen, men selvfølgelig kraftigst på lægterne på St. James’ Park. Her har klubben spillet sine hjemmekampe lige siden begyndelsen, og efter en omfattende renovering i midten af 1990’erne kan stadionnet rumme 52.354 siddende tilskuere, hvilket gør banen til Englands syvende største stadion.

Loyale fans

Siden sammenlægningen af de to Newcastle-klubber har Newcastle United FC været det eneste større fodboldhold i byen. Dette har betydet, at klubben har en enormt stor og loyal fanskare i byen. Fankulturen omkring Newcastle United FC bliver bl.a. næret af klubsangen, ”Local Hero”, som er skrevet af Mark Knopfler, der selv er fra Newcastle. Holdet går på banen til denne sang ved hver eneste hjemmekamp.

En anden ting, der har været med til at forstærke fankulturen er lokalderbyet mod Sunderland AFC, som ligger blot 19 kilometer fra Newcastle. Opgøret er blevet spillet i alt 156 gange siden det første møde i 1888. Det helt utrolige ved dette lokalopgør er dog ikke antallet af kampe, men det faktum, at hvert hold har vundet præcist lige mange af kampene, nemlig 53 hver.

Jagten på de store trofæer

Selvom der er gået et stykke tid, siden Newcastle har hevet de store trofæer hjem, kan klubben skrive nogle store titler på cv’et. Fire engelske mesterskaber og seks FA Cups er det bl.a. blevet til, og det gør Newcastle til det niende mest vindende engelske klubhold. I sæsonen 2016/2017 cementerede de desuden én gang for alle, at de hører til i den bedste engelske række ved at vinde Championship og dermed avancerer til Premier League, hvor de har spillet siden.

Det er altid en oplevelse ud over det sædvanlige at overvære en Premier League kamp, og du vil med garanti komme i den syvende himmel, når du mærker den magiske stemning på St James’ Park i Newcastle. På en fodboldrejse arrangeret af LA Travel er der taget hånd om alt det praktiske, og det har været med til at gøre vores rejser meget populære. Når du booker din rejse, sørger vi for både hotel, flybillet og adgang til den valgte fodboldkamp, og det betyder, at du ikke skal bekymre dig om den slags på hele rejsen. Det eneste, du skal gøre, er at nyde turen.

Vi går op i vores kunders tilfredshed, og derfor smider vi en tryghedspakke med i alle vores rejser. Det er helt gratis, og det giver dig bl.a. prisgaranti og mulighed for at komme i kontakt med os døgnet rundt gennem en 24 timers vagtservice. Bestil en forrygende fodboldrejse til Newcastle allerede i dag.