LA Travel Denmark A/S • Birk Centerpark 40 • 7400 Herning Danmark info@latravel.dk • 89 88 04 84 CVR 39574187
Eller dato
  • ma
  • ti
  • on
  • to
  • fr

Hjem / NFL Rejser

NFL - Oplevelsen over dem alle!

Der er noget helt særligt over amerikansk fodbold. Stadion og banen er pyntet som var det karneval. Tilskuerne er vildere, underholdningen mere gennemført, og udenfor stadion er der en fest, som du aldrig har oplevet det før. Fans står og griller og hygger. Og alle er gode venner, også selvom du holder med udeholdet.

Og så har vi ikke engang nævnt kampen endnu. Intensiteten sitrer. Spændingen stiger. Amerikansk fodbold er en kombination af rå power, teknik og taktik. Spillerne er kæmpestore, men bevæger sig let og adræt, inden de rammer hinanden som godstog. Quarterbacken er den store stjerne. Stadion tager et kollektivt sug, når han kaster bolden langt ned af banen… og jublen eksploderer, når bolden bliver grebet.

Og når der ikke lige er gang i spillet på banen, så er der masser af underholdning på sidelinjen og storskærmen. Musik, konkurrencer, og nå ja naturligvis cheerleaders.

Spillet er fascinerende og oplevelsen unik. Derfor sender vi hvert år i hundredevis af danske fans til NFL i USA og London. Du kan tage afsted med venner eller alene, for du vil med garanti finde nye venner, der også bare synes, at NFL er fedt!

LA Travel har stor erfaring i at lave NFL-ture, og sammen med Gul Klud, Claus Elming og Jesper Elming vælger vi de altid bedste kampe at tage til.

Vi har altid både en dansk rejseleder og en ekspert med på vores ture, så alt du skal gøre er, at nyde turen og være sammen med andre NFL-fans. Uanset om vi rejser til USA eller London, vil du aldrig glemme din NFL-tur.

Se mere om turene til London

Se mere om turene til USA

27 okt
Los Angeles Rams Cincinnati Bengals
NFL - NFL London - Spilles 27-10-2019 @ London
Spørg
3 nov
Jacksonville Jaguars Houston Texans
NFL - NFL London - Spilles 03-11-2019 @ London
Spørg
14 nov
Cleveland Browns Pittsburgh Steelers
NFL - NFL USA - Spilles 14-11-2019 @ Cleveland
Minnesota Vikings Denver Broncos
NFL - NFL USA - Spilles 17-11-2019 @ Minneapolis
Fra: 14 995:-
28 nov
Dallas Cowboys Buffalo Bills
NFL - NFL USA - Spilles 28-11-2019 @ Arlington
Texas Longhorns Texas Tech
NFL - NFL USA - Spilles 29-11-2019 @ Austin
Houston Texans New England Patriots
NFL - NFL USA - Spilles 01-12-2019 @ Houston
Fra: 19 495:-