NFL London

Green Bay Packers

Green Bay Packers - New York Giants

09-10-2022 @ London
Tilmeld dig og vær blandt de første til at modtage info om priser

Vis mere
New Orleans Saints - Minnesota Vikings

New Orleans Saints - Minnesota Vikings

02-10-2022 @ London
2 nætter
Jacksonville Jaguars - Denver Broncos

Jacksonville Jaguars - Denver Broncos

30-10-2022 @ London
2 nætter

NFL vender tilbage til London i 2022

Jacksonville Jaguars, New Orleans Saints og Green Bay Packers får hjemmebane i London 

Vi har igen i år sikret os pladser til alle tre kampe, og sammen med Gul Klud og Jesper Elming sørger vi for den perfekte tur for alle NFL Fans.

Alle pakker indeholder:
2 overnatninger på Royal National Hotel (kan opgraderes senere) 
Morgenmad på hotellet
Billet til kampen (kan opgraderes senere)
Oplæg af Jesper Elming før kampen
Dansk rejseleder

Oplæg med Jesper Elming
Helt eksklusivt får du en unik ekstra oplevelse, når du rejser til NFL i London med LA Travel.
Med stor succes har vi i mange år haft en af Danmarks bedste NFL-eksperter med på vores ture til London, og selvfølgelig er han også med igen i 2022.
Jesper Elming er en fantastisk fortæller med en enorm viden om amerikansk fodbold. Han vil inden NFL-kampene i London fortælle om nogle af de oplevelser, som NFL har givet ham. Han vil komme ind på hvor stort NFL er i USA, deres interesse i at spille i Europa, og endelig vil han give sit bud på, hvordan kampen forløber.
Der bliver selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål til Jesper.

New Orleans Saints – Minnesota Vikings

Men allerede ugen inden er der storkamp samme sted, når et par moderne rivaler møder hinanden. New Orleans Saints og Minnesota Vikings er blandt de allermest populære hold i Danmark, og de krydser klinger i Tottenham d. 2. oktober.

Saints og Vikings har spillet nogle vanvittige slutspilskampe mod hinanden i de seneste 10 år, og lad os bare håbe på en underholdende affære igen.

Tottenham Hotspur Stadium
Søndag 2. oktober, 2022

Green Bay Packers – New York Giants

Packers med Aaron Rodgers ved roret møder i spilleuge 5 New York Giants på Tottenham Hotspur Stadium. Det er en smule ærgerligt, at kampen spilles der og ikke på Wembley, da sidstnævnte har plads til 20.000 tilskuere mere.

Opgøret bliver totalt udsolgt, og skal du gøre dig håb om billetter til Packers-premieren, så anbefaler vi, at du skriver dig op hos vores rejsepartner LA Travel.

Tottenham Hotspur Stadium
Søndag 9. oktober, 2022

Efterspørgslen til Green Bay Packers kampen har været overvældende.
Over 200 har allerede booket, og indtil vi sikrer os flere billetter til kampen, tilbyder vi kun, at du skriver sig på listen for interesserede. Vi håber og forventer helt sikkert at kunne opfylde alles ønske om at se Green Bay Packers i London.

Jacksonville Jaguars – Denver Broncos

London-kampene slutter af med endnu et lækkert opgør, når NFL efter to års fravær endelig vender tilbage til Wembley. Jacksonville Jaguars foretrækker at spille der, og de møder ingen ringere end Denver Broncos med Russell Wilson i år. Den erfarne Super Bowl vinder for sin nye klub mod det unge håb Trevor Lawrence, der faktisk vandt karrierens første kamp sidste år.

Vi laver kampen med billet og hotel til en vanvittig god pris.

Wembley Stadium
Søndag 30. oktober, 2022