NFL 2020 West coast

Fire fede hold, to ikoniske byer, to nye stadions og en ung dansker!

Los Angeles og Las Vegas. Byernes navne i sig selver lig med store oplevelser. Og nu får du chancen for at være blandt de førstetilat opleve NFL påderes to spritnye stadions. SOFI Stadiumi Los Angeles er det dyreste og mest spektakulære stadion, der nogensinde er bygget ogi spillebyen Las Vegaser de ikke langt bagefter med det nye Allegiant Stadium. Begge står klar til den kommende NFL-sæson, hvor vi både skal se LA Rams og de nye Las Vegas Raiders på hjemmebane. Det bliver en mulighed for at se to af Amerikas vildeste byer og NFL football i helt unikke omgivelser. Der bliver også mulighed for at lave lidt juleshopping, og så gør det jo ikke noget, at vejret stadig er dejligt på de kanter i december.

Thursday Night Football.                 
Los Angeles Rams - New England Patriots
NFL spilleuge 14 indledes torsdag d. 10. december med en gentagelse af Super Bowl 53 mellem Los Angeles Rams og New EnglandPatriots. Men denne gang spilles kampen på LA’sspritnye SOFI Stadiummed plads til.   

70.000 tilskuere og en storskærm, der får din 42 tommer hjemme i stuen til at blegne. Patriots kommer formodentlig med danske Hjalte Froholdt og møder et Rams-mandskab med forsvarsstjernen over dem alle, Aaron Donald. Det er også en kamp mellem to af de NFL-hold, der har allerflest fans i Danmark. Både Patriots og Rams har været fast inventar siden NFL indtog de danske TV-kanaler, og der vil blive rift om billetterne til denne tur. Udover football i LA, kan du naturligvis besøge berømte steder som Hollywood, Venice Beach eller Universal Studios. Der bliver også tid til lidt juleshopping, inden turen går videre til syndens hule.

Las Vegas - nu med NFL
Las Vegas Raiders - Indianapolis Colts
I mange år var NFL og Las Vegas to uforenelige størrelser, men fra og med i år har NFL åbnet døren til Sin City, og vi er naturligvis med fra første fløjt. Du skal se de nye Las Vegas Raiders, når de søndag tager imod Indianapolis Colts med en gammel kending på holdet. Colts’ nye gamle quarterback hedder Philip Rivers, og han har mødt Raiders hvert år i sine 16-NFL-sæsoner og på trods af klubskifte bliver 2020 ingen undtagelse - men i år bliver det for første gang i Las Vegas.

Den nye hjemmebane for Raiders hedder Allegiant Stadium og er som alt andet i byen placeret midt i ørkenen. Der er plads til 65.000 tilskuere, og hver en plads er udsolgt til de otte hjemmekampe i 2020. Udover football er Las Vegas et mekka af underholdning. De store casinoer er naturligvis et besøg værd, men der vil også blive rig lejlighed til at se et af de spektakulære shows byen er kendt for, og så har Las Vegas nogle af USAs bedste restauranter.

Mandag - Monday Night Football
Cleveland Browns - Baltimore Ravens
En NFL-tur med Gul Klud og LA Travel betyder masser af football og masser af hygge. Som altid på vores ture finder vi en god sportsbar og ser football sammen, når der er mulighed for det. Ugens Monday Night kamp er opgøret mellem de gamle Browns og de nye Browns, når Cleveland og Baltimore krydser klinger. Du kan se kampen sammen med de andre medrejsende på en sportsbar og naturligvis få den helt store amerikanske menu med wings og ribs, mens du sidder og kaster mønter i en enarmet tyveknægt. 


Booking information

Vil du gerne dele værelse for at spare enkeltværelsestillægget, så blot skriv det i noten i bookingen, så retter vi til i bookingen. Muligheden er at hvis man gerne vil dele værelse med en af samme køn, så tilbyder vi denne løsning. Værelset vil selvfølgelig være med 2 senge. Lykkedes det os ikke at finde en du kan dele værelse med, så får du stadig værelset til den samme pris J

Covid-19
Skulle vi være så uheldige at vi ikke kan enten rejse til USA eller komme ind til kampen såfremt de skal spilles uden tilskuere, så har man selvfølgelig ret til at få sine penge tilbage, så en booking er uden risiko i forhold til denne situation som verden står i pt.

Pris 
Price pr. person                                                    DKK: 15.995.-

Single charge                                                         DKK: 4.495.-

Inkluderet i turen er.

Fly t/r

Skatter og afgifter

4 overnatninger på Hotel Westin Bonaventure Los Angeles

4 overnatninger på Hotel New York New York I Las Vegas

Transport Lufthavn til Hotel i Los Angeles

Transport til kampen t/r i Los Angeles

Transport fra Los Angeles til Las Vegas

Transport fra Hotel til lufthavn i Las Vegas

Billet til kampen New England Patriots @ Los Angeles Rams

Billet til kampen Indianapolis Colts @ Las Vegas Raiders

Dansk rejseleder

Claus Elming som laver oplæg til kampene

Pakkepris
15.995 DKK / person
NFL i Vegas og Los Angeles
Bestil